IE 400 Internship Dersi

Son dönem öğrencisi olan (derslerini 2023-2024 Fall döneminde bitirecek) VE staj yükümlülüğünü tamamlamış olan öğrenciler bu dersi alacaklar. Dönem sonunda da ders notu olarak “P” alınacak.

Bu durumda olan öğrencilerin IE 400 dersi için consent istemesi gerekiyor. Biz durumunuzu kontrol ederek kayıt için consent vereceğiz.

Dersle ilgili aşağıdaki durumlar dersi alıp alamayacağınız konusunda yardımcı olacaktır:

1. Öğrenci bu dönemin sonunda derslerini bitirecek durumda ve stajını daha sonra bitirecek ise derse kayıt olmayacak.

2. Öğrenci dönem sonunda derslerini bitirmiş ancak staj yükümlülüğünü henüz sağlamamışsa, staj yükümlülüğünü sağladığında bu ders transcript’e eklenerek mezun olacak.

3. Öğrenci yazın staj yapmış, ama henüz raporunu teslim etmemiş ya da stajı henüz onaylanmamış ise henüz derse kayıt olamayacaktır. Dönem sonunda verdiği raporun kabul edildiği ve staj yükümlülüğünü sağladığı anlaşılırsa ders transcript’e işlenecektir.

Sorularınız için ie.boun.internships@gmail.com’a mail atabilirsiniz.