Dia Pro Tıbbi Ürünler San. ve Tic. A.Ş.'de Staj Olanakları

Ekteki dosyadan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Biz Dia Pro Tıbbi Ürünler SanVe Tic. A.Ş. firması olarak %100 yerli sermaye ile Immunohematoloji alanında Across markası ile dünyada sayılı üreticilerden biri konumundayız. Tesisimizde genel adıyla kan grubu kartları, yardımcı ürün olarak hücre, solüsyon (Reagent), ve bunların okunabilmesi, tanımlanabilmesi için manuel ve tam otomatik cihazların üretimi yapılmaktadır. Ayrıca bu yıl içerisinde klinik ve yoğun bakım ünitelerinde kullanılacak, Avrupa ve Türkiye’de oldukça yeni bir sarf malzeme üretimi de gerçekleşecektir.

Fabrikamız Gebze Plastikçiler OSB içerisinde yer almaktadır. Dia Pro olarak ülkemizde bazı kurumlar ile kalifiye personel ve bu personelin eğitimleri konusunda çalışmalar yürütmekteyiz. Bu konuda fakülteniz ile de iş birliği içerisinde olmak arzusundayız. Öğrencilerinizin tesisimizin olanaklarını yaz stajı, zorunlu, gönüllü stajları ve bitirme projeleri için tecrübeli elemanlarımızın gözetiminde kullanabileceğini bildirmekten mutluluk duyarız.